Maar ook de Verenigde Staten hebben duidelijk een probleem want het vertrouwen in de dollar verdwijnt als sneeuw voor de zon. De oorzaken van de twijfels over de dollar liggen voor de hand: president Obama en de andere politici hebben er een potje van gebakken.

De CIO van Fortress Investment Group adviseert om deels in Bitcoin te beleggen. Wie deze alternatieve munt een paar jaartjes laat liggen, zal tevreden zijn over het gerealiseerde rendement. Beleven we het einde van de dollar zoals we die gekend hebben? De kans is groot dat dit inderdaad het geval is.

Maar ook de Verenigde Staten hebben duidelijk een probleem want het vertrouwen in de dollar verdwijnt als sneeuw voor de zon. De oorzaken van de twijfels over de dollar liggen voor de hand: president Obama en de andere politici hebben er een potje van gebakken. De CIO van Fortress Investment Group adviseert om deels in Bitcoin te beleggen. Wie deze alternatieve munt een paar jaartjes laat liggen, zal tevreden zijn over het gerealiseerde rendement. Beleven we het einde van de dollar zoals we die gekend hebben? De kans is groot dat dit inderdaad het geval is.