Maar Belski sluit niet uit dat 2014 een jaar van afkoeling zal worden nadat de koersen in de loop van 2013 zo sterk zijn gestegen. De beleggers gaan zich weer meer focussen op de fundamentals, waar de focus vorig jaar op de monetaire politiek van de FED lag.

In het scenario van Belski kan Wall Street in de tweede helft van dit jaar opnieuw verzwakken nadat de S&P 500 in de loop van dit jaar eerst de kaap van 2000 punten zal ronden. De staart van 2014 zou echter opnieuw beter worden, waarbij de bull market haar tweede adem zou vinden.

Maar Belski sluit niet uit dat 2014 een jaar van afkoeling zal worden nadat de koersen in de loop van 2013 zo sterk zijn gestegen. De beleggers gaan zich weer meer focussen op de fundamentals, waar de focus vorig jaar op de monetaire politiek van de FED lag. In het scenario van Belski kan Wall Street in de tweede helft van dit jaar opnieuw verzwakken nadat de S&P 500 in de loop van dit jaar eerst de kaap van 2000 punten zal ronden. De staart van 2014 zou echter opnieuw beter worden, waarbij de bull market haar tweede adem zou vinden.