Er is nog veel meer werk aan de winkel dan algemeen wordt aangenomen, schrijft Saxo Bank in zijn financieel vooruitzicht voor het eerste trimester van 2013.

In het rapport dat maandag verscheen, schrijft Saxo Bank dat het gebrek aan vertrouwen bij kleine ondernemingen in de VS - een segment dat 65% van alle jobs en de groei in de VS vertegenwoordigt - aan de basis ligt van de analyse dat de groei in de VS en wereldwijd tijdens het eerste trimester lager zal liggen dan algemeen verwacht.

Er bestaat een éénsgezindheid dat het bruto nationaal product het eerste kwartaal van 2013 met +1,6% zal stijgen, maar volgens Saxo Bank zal dit eerder bij +0,8% aanleunen.

Er is nog veel meer werk aan de winkel dan algemeen wordt aangenomen, schrijft Saxo Bank in zijn financieel vooruitzicht voor het eerste trimester van 2013. In het rapport dat maandag verscheen, schrijft Saxo Bank dat het gebrek aan vertrouwen bij kleine ondernemingen in de VS - een segment dat 65% van alle jobs en de groei in de VS vertegenwoordigt - aan de basis ligt van de analyse dat de groei in de VS en wereldwijd tijdens het eerste trimester lager zal liggen dan algemeen verwacht. Er bestaat een éénsgezindheid dat het bruto nationaal product het eerste kwartaal van 2013 met +1,6% zal stijgen, maar volgens Saxo Bank zal dit eerder bij +0,8% aanleunen.