PIMCO's verwachting voor de 'New Normal', waarin sprake zal zijn van een veel volatieler investeringsklimaat, betekent onder meer dat beleggers een langetermijnstrategie moeten hebben voor de uitdagende jaren die ze voor de boeg hebben.

Deze omstandigheden vergen beleggingsstrategieën die actief zijn in het hele kredietlandschap, en die een opportunistische, flexibele aanpak hebben om te profiteren van de mogelijkheden die zich voordoen.

Traditionele allocatiestrategieën die sterk afhankelijk zijn van historische verbanden en patronen zullen waarschijnlijk gaan teleurstellen, aangezien de kansen die zich voordoen in de 'New Normal' niet noodzakelijkerwijs zullen worden bepaald door de traditionele indeling van activaklassen.

PIMCO's verwachting voor de 'New Normal', waarin sprake zal zijn van een veel volatieler investeringsklimaat, betekent onder meer dat beleggers een langetermijnstrategie moeten hebben voor de uitdagende jaren die ze voor de boeg hebben. Deze omstandigheden vergen beleggingsstrategieën die actief zijn in het hele kredietlandschap, en die een opportunistische, flexibele aanpak hebben om te profiteren van de mogelijkheden die zich voordoen. Traditionele allocatiestrategieën die sterk afhankelijk zijn van historische verbanden en patronen zullen waarschijnlijk gaan teleurstellen, aangezien de kansen die zich voordoen in de 'New Normal' niet noodzakelijkerwijs zullen worden bepaald door de traditionele indeling van activaklassen.