Het goud deed dus voor gisteren bijna niets, een voorbeeld dat gretig door het zilver gevolgd wordt. In tegenstelling tot dit duo heeft de palladiumprijs hoge toppen gescheerd. In mindere mate werd dit voorbeeld gevolgd door platina, dat eveneens een prijsstijging liet optekenen.

Beleggingsfondsen bieden de kans om in te spelen op een verdere stijging van zowel de palladium- als platinaprijs. De favoriete fondsen van de Amerikaanse analisten zijn ETFS Palladium Shares (PALL) en de ETFS Platinum Shares (PPLT), fondsen die gewoon op de beurs van Wall Street verhandelbaar zijn.

Het goud deed dus voor gisteren bijna niets, een voorbeeld dat gretig door het zilver gevolgd wordt. In tegenstelling tot dit duo heeft de palladiumprijs hoge toppen gescheerd. In mindere mate werd dit voorbeeld gevolgd door platina, dat eveneens een prijsstijging liet optekenen. Beleggingsfondsen bieden de kans om in te spelen op een verdere stijging van zowel de palladium- als platinaprijs. De favoriete fondsen van de Amerikaanse analisten zijn ETFS Palladium Shares (PALL) en de ETFS Platinum Shares (PPLT), fondsen die gewoon op de beurs van Wall Street verhandelbaar zijn.