De conclusie naar aanleiding van de discutabele actuele technische positie van de Amerikaanse aandelenindices en de te verwachten dollarzwakte kan volgens Theodoor Gilissen Bankiers zijn dat een belegging in de Verenigde Staten op dit moment niet voor de hand ligt.

De iShares Emerging Markets (notering in euro) lijkt daarentegen opwaarts uit te breken en presteert ten opzichte van de iShares Europe langzaam beter.

De iShares Europe (notering in euro) breekt overigens net zoals twee jaar geleden opwaarts uit boven de marktop die aan de correctiefase van dit jaar vooraf ging.

Ten opzichte van de iShares Asia Pacific is volgens Theodoor Gilissen Bankiers een vergelijkbare mate van relatieve sterkte zichtbaar als medio december 2010.

De conclusie naar aanleiding van de discutabele actuele technische positie van de Amerikaanse aandelenindices en de te verwachten dollarzwakte kan volgens Theodoor Gilissen Bankiers zijn dat een belegging in de Verenigde Staten op dit moment niet voor de hand ligt. De iShares Emerging Markets (notering in euro) lijkt daarentegen opwaarts uit te breken en presteert ten opzichte van de iShares Europe langzaam beter. De iShares Europe (notering in euro) breekt overigens net zoals twee jaar geleden opwaarts uit boven de marktop die aan de correctiefase van dit jaar vooraf ging. Ten opzichte van de iShares Asia Pacific is volgens Theodoor Gilissen Bankiers een vergelijkbare mate van relatieve sterkte zichtbaar als medio december 2010.