Bovendien moet er ook volgend jaar geen verbetering worden verwacht. Op basis van de gebrachte boodschap heeft ook Bank Degroof de winstverwachtingen voor D'Ieteren naar beneden aangepast. Die voor Belron gingen wat 2012 naar omlaag, die voor beide divisies wat 2013 betreft.

Verwacht wordt nu dat de beleggers het aandeel D'Ieteren met de nodige voorzichtigheid zullen benaderen, gezien ook de oplawaai die de koers afgelopen maandag kreeg.

Het advies van Bank Degroof wordt verlaagd tot houden, met een koersdoel van 41 euro. Op basis van de DCF-waarde bedraagt de berekende waarde van het aandeel 41,30 euro.

Bovendien moet er ook volgend jaar geen verbetering worden verwacht. Op basis van de gebrachte boodschap heeft ook Bank Degroof de winstverwachtingen voor D'Ieteren naar beneden aangepast. Die voor Belron gingen wat 2012 naar omlaag, die voor beide divisies wat 2013 betreft. Verwacht wordt nu dat de beleggers het aandeel D'Ieteren met de nodige voorzichtigheid zullen benaderen, gezien ook de oplawaai die de koers afgelopen maandag kreeg. Het advies van Bank Degroof wordt verlaagd tot houden, met een koersdoel van 41 euro. Op basis van de DCF-waarde bedraagt de berekende waarde van het aandeel 41,30 euro.