Volgens Lee hebben de werkloosheidscijfers voor de maand november de kansen doen stijgen dat de FED nog deze maand begint met taperen. Dat belet echter niet dat de vooruitzichten voor de beurzen er ook voor volgend jaar goed blijven uitzien, taperen of geen taperen.

Enkele weken geleden zouden de beleggers zich wel degelijk zorgen hebben gemaakt over de mogelijkheid van het wegvallen van de steun van de FED. De macro-economische indicatoren zijn sindsdien echter zoveel verbeterd dat de beurskoersen de start van het tapering-proces makkelijk kunnen verteren.

Volgens Lee hebben de werkloosheidscijfers voor de maand november de kansen doen stijgen dat de FED nog deze maand begint met taperen. Dat belet echter niet dat de vooruitzichten voor de beurzen er ook voor volgend jaar goed blijven uitzien, taperen of geen taperen. Enkele weken geleden zouden de beleggers zich wel degelijk zorgen hebben gemaakt over de mogelijkheid van het wegvallen van de steun van de FED. De macro-economische indicatoren zijn sindsdien echter zoveel verbeterd dat de beurskoersen de start van het tapering-proces makkelijk kunnen verteren.