De Amerikaanse autosector leeft op en daar profiteren zowel Ford als General Motors van. Hogere koersen lijken voor beide aandelen waarschijnlijk.

Volgens de data van OptionMonster is er een grote interesse voor call-opties Ford, opties waarmee op een verdere stijging van de koers kan worden ingespeeld. Er is met name belangstelling voor out-of-the money calls, wat betekent dat een vrij forse stijging wordt verwacht.

De afgelopen was er een opvallend drukke handel in opties met Ford als onderliggende waarde, waarbij het vooral om call-opties ging. De koers van het aandeel Ford is inmiddels gestegen tot het hoogste niveau sinds april 2011 en nog hogere koersen lijken in de pijplijn te zitten.

De Amerikaanse autosector leeft op en daar profiteren zowel Ford als General Motors van. Hogere koersen lijken voor beide aandelen waarschijnlijk. Volgens de data van OptionMonster is er een grote interesse voor call-opties Ford, opties waarmee op een verdere stijging van de koers kan worden ingespeeld. Er is met name belangstelling voor out-of-the money calls, wat betekent dat een vrij forse stijging wordt verwacht. De afgelopen was er een opvallend drukke handel in opties met Ford als onderliggende waarde, waarbij het vooral om call-opties ging. De koers van het aandeel Ford is inmiddels gestegen tot het hoogste niveau sinds april 2011 en nog hogere koersen lijken in de pijplijn te zitten.