Er zijn natuurlijk ook andere belangrijke risico's, onder andere geopolitieke, die zorgen voor onzekerheid. De belangrijkste daarvan blijft wat Bart Van Craeynest van Petercam betreft de acties van de Amerikaanse centrale bank, waarmee uiteraard naar de tapering-politiek wordt verwezen.

Een koerswijziging van de belangrijkste centrale bank van de wereld zorgt uiteraard voor onduidelijkheid en volatiliteit. Die situatie kan blijven duren totdat de financiële markten over meer zekerheid beschikken. Uiteraard mag ook de Syrië-factor daarbij niet over het hoofd worden gezien.

Er zijn natuurlijk ook andere belangrijke risico's, onder andere geopolitieke, die zorgen voor onzekerheid. De belangrijkste daarvan blijft wat Bart Van Craeynest van Petercam betreft de acties van de Amerikaanse centrale bank, waarmee uiteraard naar de tapering-politiek wordt verwezen. Een koerswijziging van de belangrijkste centrale bank van de wereld zorgt uiteraard voor onduidelijkheid en volatiliteit. Die situatie kan blijven duren totdat de financiële markten over meer zekerheid beschikken. Uiteraard mag ook de Syrië-factor daarbij niet over het hoofd worden gezien.