President Nicos Anastasiades start vanmorgen al nieuwe gesprekken met de belangrijkste partijleiders. De banken blijven gesloten tot en met dinsdag, inmiddels buigt Cyprus zich over maatregelen om een kapitaalvlucht te vermijden zodra de banken weer open gaan.

Inmiddels is er onrust ontstaan over het voornemen van Cyprus om steun te zoeken bij Rusland. Door de achterdeur open te laten voor de Russen, dreigt Europa in een vervelende situatie te belanden. Zowel de Turken als de Amerikanen zullen daar niet over te spreken zijn.

President Nicos Anastasiades start vanmorgen al nieuwe gesprekken met de belangrijkste partijleiders. De banken blijven gesloten tot en met dinsdag, inmiddels buigt Cyprus zich over maatregelen om een kapitaalvlucht te vermijden zodra de banken weer open gaan. Inmiddels is er onrust ontstaan over het voornemen van Cyprus om steun te zoeken bij Rusland. Door de achterdeur open te laten voor de Russen, dreigt Europa in een vervelende situatie te belanden. Zowel de Turken als de Amerikanen zullen daar niet over te spreken zijn.