Alle ogen zijn nu gericht op Alcoa, de aluminiumfabrikant die vanavond na het slot van de beurs het seizoen van de kwartaalcijfers op gang schiet. Traditioneel is Alcoa de eerste zwaargewicht die verslag komt uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal.

Anticiperend op goede resultaten noteert de koers van Alcoa ruim 1% hoger. De consensusverwachting ligt op een winst per aandeel van 5 dollarcent, ten opzichte van 11 dollarcent tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. Voor het volgende kwartaal wordt gerekend op een winst per aandeel van 10 dollarcent.

Alle ogen zijn nu gericht op Alcoa, de aluminiumfabrikant die vanavond na het slot van de beurs het seizoen van de kwartaalcijfers op gang schiet. Traditioneel is Alcoa de eerste zwaargewicht die verslag komt uitbrengen over de gang van zaken in het voorbije kwartaal. Anticiperend op goede resultaten noteert de koers van Alcoa ruim 1% hoger. De consensusverwachting ligt op een winst per aandeel van 5 dollarcent, ten opzichte van 11 dollarcent tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. Voor het volgende kwartaal wordt gerekend op een winst per aandeel van 10 dollarcent.