De meeste analisten weten niet goed hoe ze met die grotere beweeglijkheid rekening moeten houden. Jonathan Golub, chief U.S. equity strategist bij UBS AG, is van mening dat de stijgende bedrijfsresultaten de beurskoersen gaan ondersteunen.

Bij Northern Trust Corporation is fondsbeheerder John Skjervem een andere mening toegedaan. Hij adviseert zijn klanten om te wachten op meer duidelijkheid over de ramp in Japan alvorens opnieuw in aandelen te beleggen.

De Standard & Poor's 500 Index is over de afgelopen twee jaar met 89% gestegen en dus zullen de bedrijfsresultaten van een uitzonderlijke omvang moeten zijn om een dergelijke stijging te rechtvaardigen.

De meeste analisten weten niet goed hoe ze met die grotere beweeglijkheid rekening moeten houden. Jonathan Golub, chief U.S. equity strategist bij UBS AG, is van mening dat de stijgende bedrijfsresultaten de beurskoersen gaan ondersteunen. Bij Northern Trust Corporation is fondsbeheerder John Skjervem een andere mening toegedaan. Hij adviseert zijn klanten om te wachten op meer duidelijkheid over de ramp in Japan alvorens opnieuw in aandelen te beleggen. De Standard & Poor's 500 Index is over de afgelopen twee jaar met 89% gestegen en dus zullen de bedrijfsresultaten van een uitzonderlijke omvang moeten zijn om een dergelijke stijging te rechtvaardigen.