De bedrijfsresultaten die de afgelopen week werden gepubliceerd, waren in het algemeen beter dan verwacht. Zij ondersteunden de koersen, waardoor ze dicht bij hun hoogtepunten bleven.

De markt stond de hele week een beetje in het teken van de beursgang van Twitter. De koers schoot direct na de introductie fors omhoog, maar de ""day after geeft meestal de betere informatie.

Op de Brusselse beurs was de reactie op de cijfers van Delhaize verdeeld, terwijl ThromboGenics na de trading update moest inbinden.

In Nederland stonden goede en solide resultaten van ING en Aegon in de belangstelling en beide bedrijven droegen bij aan de positieve stemming op de Amsterdamse beurs.

De bedrijfsresultaten die de afgelopen week werden gepubliceerd, waren in het algemeen beter dan verwacht. Zij ondersteunden de koersen, waardoor ze dicht bij hun hoogtepunten bleven. De markt stond de hele week een beetje in het teken van de beursgang van Twitter. De koers schoot direct na de introductie fors omhoog, maar de ""day after geeft meestal de betere informatie. Op de Brusselse beurs was de reactie op de cijfers van Delhaize verdeeld, terwijl ThromboGenics na de trading update moest inbinden. In Nederland stonden goede en solide resultaten van ING en Aegon in de belangstelling en beide bedrijven droegen bij aan de positieve stemming op de Amsterdamse beurs.