De markten blijven nerveus bewegen, zo stelt Philippe Gijsels van BNP Paribas vast. De tegenvallende Amerikaanse jobcijfers lieten weer twijfels in het herstel in de harten en de hoofden van investeerders sluipen. Dat is waarschijnlijk de grootste zorg van de markt.

Ze vreest namelijk dat de economische groei een stuk minder sterk uitvalt dan verwacht. Daarom zal het interessant zijn wat het resultatenseizoen dat voor de deur staat ons zal brengen en belangrijker nog hoe de markten zullen reageren op de cijfers.

Het valt trouwens op dat alles waar momenteel een cyclisch geurtje aan kleeft zonder pardon wordt buitengezet. Gijsels heeft het hier niet alleen over de grondstoffen maar ook over grondstoffengerelateerde aandelen.

De markten blijven nerveus bewegen, zo stelt Philippe Gijsels van BNP Paribas vast. De tegenvallende Amerikaanse jobcijfers lieten weer twijfels in het herstel in de harten en de hoofden van investeerders sluipen. Dat is waarschijnlijk de grootste zorg van de markt. Ze vreest namelijk dat de economische groei een stuk minder sterk uitvalt dan verwacht. Daarom zal het interessant zijn wat het resultatenseizoen dat voor de deur staat ons zal brengen en belangrijker nog hoe de markten zullen reageren op de cijfers. Het valt trouwens op dat alles waar momenteel een cyclisch geurtje aan kleeft zonder pardon wordt buitengezet. Gijsels heeft het hier niet alleen over de grondstoffen maar ook over grondstoffengerelateerde aandelen.