De vraag was echter of die cijfers inderdaad zo slecht waren. Emmanuel Carlier van ING merkte op dat het bedrijf er in slaagde om iets beter dan verwacht te besteden. Bovendien liet het bedrijf in de toelichting op de cijfers weten dat de bruto marges in de komende maanden kunnen verbeteren.

Neutraal advies blijft behouden

Carlier heeft nog steeds een neutraal advies voor het aandeel, op de eerste plaats omdat een groot deel van de activiteiten van het bedrijf met structurele uitdagingen wordt geconfronteerd. Bovendien zijn de resultaten van verschillende externe factoren afhankelijk.

Daarbij verwijst Carlier naar de prijzen van grondstoffen zoals zilver, de afloop van het bankroet van Eastman Kodak, besparingsmaatregelen enzovoort. Carlier verwacht dat het doelwit voor de REBITDA marge niet voor 2014 zal worden bereikt. Het aandeel is relatief duur en dat bij een beperkte visibiliteit.

De vraag was echter of die cijfers inderdaad zo slecht waren. Emmanuel Carlier van ING merkte op dat het bedrijf er in slaagde om iets beter dan verwacht te besteden. Bovendien liet het bedrijf in de toelichting op de cijfers weten dat de bruto marges in de komende maanden kunnen verbeteren. Neutraal advies blijft behouden Carlier heeft nog steeds een neutraal advies voor het aandeel, op de eerste plaats omdat een groot deel van de activiteiten van het bedrijf met structurele uitdagingen wordt geconfronteerd. Bovendien zijn de resultaten van verschillende externe factoren afhankelijk. Daarbij verwijst Carlier naar de prijzen van grondstoffen zoals zilver, de afloop van het bankroet van Eastman Kodak, besparingsmaatregelen enzovoort. Carlier verwacht dat het doelwit voor de REBITDA marge niet voor 2014 zal worden bereikt. Het aandeel is relatief duur en dat bij een beperkte visibiliteit.