Gevolg is dat de beurskoersen kunnen stijgen tijdens het vierde kwartaal. De groei zal volgens HSBC weliswaar onder het gemiddelde blijven, maar van een double-dip recessie is zeker geen sprake.

Het team van HSBC Global Asset Management verwacht dat de verhandelde volumes op de beurzen na de zomer opnieuw gaan aantrekken, met een koersstijging tot gevolg.

Philip Poole van HSBC verwacht dat de rally tijdens de maand september op gang zal worden geschoten, waarna het allemaal erg snel zou kunnen gaan. Poole sluit een relatief forse opwaartse beweging niet bij voorbaat uit.

Gevolg is dat de beurskoersen kunnen stijgen tijdens het vierde kwartaal. De groei zal volgens HSBC weliswaar onder het gemiddelde blijven, maar van een double-dip recessie is zeker geen sprake. Het team van HSBC Global Asset Management verwacht dat de verhandelde volumes op de beurzen na de zomer opnieuw gaan aantrekken, met een koersstijging tot gevolg. Philip Poole van HSBC verwacht dat de rally tijdens de maand september op gang zal worden geschoten, waarna het allemaal erg snel zou kunnen gaan. Poole sluit een relatief forse opwaartse beweging niet bij voorbaat uit.