Januari was bovendien de maand dat voor het eerst in negen maanden de beleggers meer geld in aandelenfondsen stopten dan ze er uit haalden. Strategic Insight maakte daaromtrent cijfers bekend.

In januari vloeide er in totaal 21,30 miljard dollar naar Amerikaanse beleggingsfondsen en dat was de grootste stijging sinds februari 2004. Laatstgenoemde maand was er sprake van 23 miljard dollar.

In de afgelopen maanden was het vertrouwen in Amerikaanse aandelenfondsen op een lager pitje gaan branden, wat onder andere te maken had met de 'flash crash' van 6 mei, toen de koersen op één dag zwaar onderuit gingen.

Januari was bovendien de maand dat voor het eerst in negen maanden de beleggers meer geld in aandelenfondsen stopten dan ze er uit haalden. Strategic Insight maakte daaromtrent cijfers bekend. In januari vloeide er in totaal 21,30 miljard dollar naar Amerikaanse beleggingsfondsen en dat was de grootste stijging sinds februari 2004. Laatstgenoemde maand was er sprake van 23 miljard dollar. In de afgelopen maanden was het vertrouwen in Amerikaanse aandelenfondsen op een lager pitje gaan branden, wat onder andere te maken had met de 'flash crash' van 6 mei, toen de koersen op één dag zwaar onderuit gingen.