Dat gebeurde dus niet, van inflatie valt voorlopig in de verste verte geen spoor te bekennen. De meeste hyperinflationisten hullen zich momenteel in stilzwijgen, maar er zijn een paar uitzonderingen die de regel bevestigen. Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, staat algemeen als een goudkever van het meest hardnekkige soort.

Hij voorspelt al jaren dat de goudprijs fors zal gaan stijgen en het uitblijven van inflatie schrikt hem niet in het minst af. De beleggers schatten naar zijn mening het stijgingspotentieel van het goud volledig fout in. Hij verwacht dat de goudprijs op het einde van dit jaar fors boven de huidige niveaus zal staan.

Dat gebeurde dus niet, van inflatie valt voorlopig in de verste verte geen spoor te bekennen. De meeste hyperinflationisten hullen zich momenteel in stilzwijgen, maar er zijn een paar uitzonderingen die de regel bevestigen. Peter Schiff, CEO van Euro Pacific Capital, staat algemeen als een goudkever van het meest hardnekkige soort. Hij voorspelt al jaren dat de goudprijs fors zal gaan stijgen en het uitblijven van inflatie schrikt hem niet in het minst af. De beleggers schatten naar zijn mening het stijgingspotentieel van het goud volledig fout in. Hij verwacht dat de goudprijs op het einde van dit jaar fors boven de huidige niveaus zal staan.