Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 0,20% in het rood, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq winsten van respectievelijk 0,14% en 0,78% lieten optekenen.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties licht lager

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw laer, waarbij de beleggers zich allesbehalve onder de indruk toonden van de uitslag van de Griekse verkiezingen.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2575 dollar betaald of zowat een halve procent minder dan het slotniveau van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,584%, of iets minder dan afgelopen vrijdag.

Olie weer goedkoper, goud iets duurder

Voor een troy ounce goud werd 1628,50 dollar betaald, of iets meer dan het slotniveau van vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 83 dollar betaald of ongeveer een dollar minder als het slotniveau van afgelopen vrijdag.

Bij het slot van de handel stond de Dow Jones 0,20% in het rood, terwijl de S&P 500 en de Nasdaq winsten van respectievelijk 0,14% en 0,78% lieten optekenen. Rendement op Amerikaanse staatsobligaties licht lager Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw laer, waarbij de beleggers zich allesbehalve onder de indruk toonden van de uitslag van de Griekse verkiezingen. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2575 dollar betaald of zowat een halve procent minder dan het slotniveau van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,584%, of iets minder dan afgelopen vrijdag. Olie weer goedkoper, goud iets duurder Voor een troy ounce goud werd 1628,50 dollar betaald, of iets meer dan het slotniveau van vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 83 dollar betaald of ongeveer een dollar minder als het slotniveau van afgelopen vrijdag.