Gisterenavond na het slot van de beurs maakte het bedrijf tegenvallende resultaten bekend, zodat de koers in de nabeurshandel meer dan 5% moet prijsgeven.

De analisten vrezen dat de tegenvallende cijfers het toch al onzekere klimaat op Wall Street nog meer kan doen wankelen. De beleggers mogen zich met andere woorden aan een Apple-kater verwachten.

Met name de verkopen van de iPhone vielen tegen, er werden maar 26 miljoen exemplaren van het toestel verkocht waar de markt op 28,40 miljoen exemplaren had gerekend.

Wereldeconomie bevindt zich in meerjarig proces van schuldreductie

De wereldeconomie bevindt zich volgens Dan Ivascyn van PIMCO nog steeds in een meerjarig proces van schuldreductie. Dit proces gaat gepaard met veel onzekerheid en soms volatiliteit.

Deze onzekerheid en volatiliteit beïnvloeden de verhoudingen tussen verschillende markten waardoor zich ook mogelijkheden aandienen om te beleggen in relatieve waarden.

Alternatieve strategieën kunnen aanlokkelijk zijn, maar voordat de belegger beslist om deze te gaan gebruiken, moet hij volledig geïnformeerd zijn en deze strategieën afwegen tegen alle andere opties.

Gisterenavond na het slot van de beurs maakte het bedrijf tegenvallende resultaten bekend, zodat de koers in de nabeurshandel meer dan 5% moet prijsgeven. De analisten vrezen dat de tegenvallende cijfers het toch al onzekere klimaat op Wall Street nog meer kan doen wankelen. De beleggers mogen zich met andere woorden aan een Apple-kater verwachten. Met name de verkopen van de iPhone vielen tegen, er werden maar 26 miljoen exemplaren van het toestel verkocht waar de markt op 28,40 miljoen exemplaren had gerekend.Wereldeconomie bevindt zich in meerjarig proces van schuldreductie De wereldeconomie bevindt zich volgens Dan Ivascyn van PIMCO nog steeds in een meerjarig proces van schuldreductie. Dit proces gaat gepaard met veel onzekerheid en soms volatiliteit. Deze onzekerheid en volatiliteit beïnvloeden de verhoudingen tussen verschillende markten waardoor zich ook mogelijkheden aandienen om te beleggen in relatieve waarden. Alternatieve strategieën kunnen aanlokkelijk zijn, maar voordat de belegger beslist om deze te gaan gebruiken, moet hij volledig geïnformeerd zijn en deze strategieën afwegen tegen alle andere opties.