Caterpillar is op de beurs van Wall Street het voorwerp van speculatie in de vorm van short-selling. Heel wat beleggers speculeren tegen het aandeel dit vanwege de toenemende twijfels dat 'the Cat' zal kunnen profiteren van het economisch stimuleringsprogramma van toekomstig president Obama. De koers van Caterpillar moet opnieuw fors inleveren.

Volgens de New York Times heeft de banksector extra steun nodig. Verschillende banken zouden momenteel in alle stilte al onderhandelen over de toekenning van overheidssteun.

De problemen in de banksector zijn met andere woorden nog niet achter de rug. Vandaag werden de financiële problemen overspoeld met slecht nieuws uit de banksector.

In de verte weerklinkt in de Verenigde Staten de roep steeds luider om de banksector kort en goed te nationaliseren. Het ziet er niet naar uit dat de stroom verliezen gaat stoppen.

Caterpillar is op de beurs van Wall Street het voorwerp van speculatie in de vorm van short-selling. Heel wat beleggers speculeren tegen het aandeel dit vanwege de toenemende twijfels dat 'the Cat' zal kunnen profiteren van het economisch stimuleringsprogramma van toekomstig president Obama. De koers van Caterpillar moet opnieuw fors inleveren. Volgens de New York Times heeft de banksector extra steun nodig. Verschillende banken zouden momenteel in alle stilte al onderhandelen over de toekenning van overheidssteun. De problemen in de banksector zijn met andere woorden nog niet achter de rug. Vandaag werden de financiële problemen overspoeld met slecht nieuws uit de banksector. In de verte weerklinkt in de Verenigde Staten de roep steeds luider om de banksector kort en goed te nationaliseren. Het ziet er niet naar uit dat de stroom verliezen gaat stoppen.