De nieuwe piek die gisteren bij de Dow werd opgetekend, werd neergezet bijna vier jaar nadat de koersen een bodem hadden bereikt.

Het daaropvolgend herstel verliep ongelijkmatig, sommige bedrijven presteerden bijzonder sterk terwijl anderen duidelijk achterop hinksten.

Onder andere aandelen als IBM en McDonald's deden het goed, terwijl anderen als Bank of America en Alcoa de geleden verliezen niet konden ophalen.

Sommige sectoren presteerden beter dan anderen, waarbij de bouwsector zich van zijn beste kant liet zien. Die sector was dan ook zwaar afgestraft na het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel.

De nieuwe piek die gisteren bij de Dow werd opgetekend, werd neergezet bijna vier jaar nadat de koersen een bodem hadden bereikt. Het daaropvolgend herstel verliep ongelijkmatig, sommige bedrijven presteerden bijzonder sterk terwijl anderen duidelijk achterop hinksten. Onder andere aandelen als IBM en McDonald's deden het goed, terwijl anderen als Bank of America en Alcoa de geleden verliezen niet konden ophalen. Sommige sectoren presteerden beter dan anderen, waarbij de bouwsector zich van zijn beste kant liet zien. Die sector was dan ook zwaar afgestraft na het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel.