Veel beleggers kiezen voor een afwachtende houding, waarbij wordt uitgekeken of de stijging uit januari alsnog een verlengstuk krijgt.

Coca-Cola maakte vanmiddag bekend dat de omzet iets onder de verwachtingen is gebleven, dit als gevolg van een zwakker dan verwachte prestatie in Europa. Wereldwijd stegen de volumes met 3%, maar in Europa werd een daling van de volumes met 5% opgetekend.

Chief Executive Muhtar Kent sprak van een aanhoudende onzekerheid in Europa, van een aarzelend herstel in de Verenigde Staten en van een flauwe opleving van de economie in China. Op de beurs van Wall Street moet de koers van Coca-Cola bijna 2% inleveren.

Veel beleggers kiezen voor een afwachtende houding, waarbij wordt uitgekeken of de stijging uit januari alsnog een verlengstuk krijgt. Coca-Cola maakte vanmiddag bekend dat de omzet iets onder de verwachtingen is gebleven, dit als gevolg van een zwakker dan verwachte prestatie in Europa. Wereldwijd stegen de volumes met 3%, maar in Europa werd een daling van de volumes met 5% opgetekend. Chief Executive Muhtar Kent sprak van een aanhoudende onzekerheid in Europa, van een aarzelend herstel in de Verenigde Staten en van een flauwe opleving van de economie in China. Op de beurs van Wall Street moet de koers van Coca-Cola bijna 2% inleveren.