Rendement op Amerikaanse staatsobligaties opnieuw fors hoger

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, maar echt veel overtuigingskracht ging van de beweging niet uit.

Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2492 dollar betaald of een halve procent meer dan het slotniveau van vorige sessie. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,427%, of een fors herstel ten opzichte van het slotniveau van vorige week.

Olieprijs spuit ditmaal naar omhoog

Voor een troy ounce goud werd 1618,50 dollar betaald, of 2 dollar of fracties van een procent meer dan het slotniveau van vorige vrijdag.

Ruwe olie (US Crude) werd eerst opnieuw goedkoper, maar in de loop van de sessie keerde het tijd. Voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets meer dan 84 dollar betaald of een winst van ruim één procent.

Rendement op Amerikaanse staatsobligaties opnieuw fors hoger Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw hoger, maar echt veel overtuigingskracht ging van de beweging niet uit. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2492 dollar betaald of een halve procent meer dan het slotniveau van vorige sessie. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,427%, of een fors herstel ten opzichte van het slotniveau van vorige week. Olieprijs spuit ditmaal naar omhoog Voor een troy ounce goud werd 1618,50 dollar betaald, of 2 dollar of fracties van een procent meer dan het slotniveau van vorige vrijdag. Ruwe olie (US Crude) werd eerst opnieuw goedkoper, maar in de loop van de sessie keerde het tijd. Voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets meer dan 84 dollar betaald of een winst van ruim één procent.