Euro houdt stand boven kaap van 1,250 dollar

Op de valutamarkten zette de euro zijn opmars nogmaals verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2955 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,66%, of evenveel als het slotniveau van vorige week.

Goud- en olieprijs opnieuw lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1738 dollar betaald, of bijna ruim 20 dollar ( meer dan 1%) minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers op vrijdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,250 dollarOp de valutamarkten zette de euro zijn opmars nogmaals verder, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2955 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan de slotkoers van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,66%, of evenveel als het slotniveau van vorige week.Goud- en olieprijs opnieuw lagerVoor een troy ounce goud werd vanavond 1738 dollar betaald, of bijna ruim 20 dollar ( meer dan 1%) minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 92 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers op vrijdagavond.