Euro valt terug richting 1,275 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro nog maar eens rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2779 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,851%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1605 dollar betaald, of zowat 10 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 96,50 dollar betaald of circa een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug richting 1,275 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro nog maar eens rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2779 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,851%, of bijna 3% minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1605 dollar betaald, of zowat 10 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 96,50 dollar betaald of circa een kwart procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.