ING top pick list van september ("Running in circles") scoorde significant beter dan de markt

De ING top picks genereerden een winst van 15,3% sinds september, terwijl de lijst met least preferred aandelen gemiddeld 5% daalde. Daarmee deden de top picks het 14,8% beter dan de AEX index, en 13,8% beter dan de Bel20 index.

Leaving the trenches

De financiële markten zijn het jaar optimistischer gestart. Hoewel de VS geen allesomvattende deal hebben gesloten wat betreft de fiscal cliff, heeft het land toch wat tijd gekocht.

Tegelijkertijd lijken de markten meer relax met betrekking tot de economische situatie in Europa. In dit scenario verwachten de analisten van ING dat investeerders een meer risk-on strategie zullen volgen. Ze zagen in dit perspectief de markten al winst nemen in sommige defensieve aandelen.

ING top pick list van september ("Running in circles") scoorde significant beter dan de markt De ING top picks genereerden een winst van 15,3% sinds september, terwijl de lijst met least preferred aandelen gemiddeld 5% daalde. Daarmee deden de top picks het 14,8% beter dan de AEX index, en 13,8% beter dan de Bel20 index.Leaving the trenches De financiële markten zijn het jaar optimistischer gestart. Hoewel de VS geen allesomvattende deal hebben gesloten wat betreft de fiscal cliff, heeft het land toch wat tijd gekocht. Tegelijkertijd lijken de markten meer relax met betrekking tot de economische situatie in Europa. In dit scenario verwachten de analisten van ING dat investeerders een meer risk-on strategie zullen volgen. Ze zagen in dit perspectief de markten al winst nemen in sommige defensieve aandelen.