Societe Generale SA publiceerde een nieuw rapport over de commoditiesmarkt waarin werd aanbevolen om de posities in olie te versterken. The International Energy Agency verhoogde haar vooruitzichten voor de wereldwijde vraag naar olie in de loop van dit jaar.

De consumptie van ruwe olie zou dit jaar 65.000 barrels hoger uitkomen dan aanvankelijk was geraamd. De reden moet gezocht worden in een sterker dan verwachte groei van de economie in zowel de Verenigde Staten als in Japan, het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Societe Generale SA publiceerde een nieuw rapport over de commoditiesmarkt waarin werd aanbevolen om de posities in olie te versterken. The International Energy Agency verhoogde haar vooruitzichten voor de wereldwijde vraag naar olie in de loop van dit jaar. De consumptie van ruwe olie zou dit jaar 65.000 barrels hoger uitkomen dan aanvankelijk was geraamd. De reden moet gezocht worden in een sterker dan verwachte groei van de economie in zowel de Verenigde Staten als in Japan, het Verenigd Koninkrijk en Europa.