Op basis van de huidige stand van zaken zijn er weinig of geen factoren die een wijziging in de strategie noodzakelijk maken. De macro-economische indicatoren geven hoop op een verdere verbetering van de Amerikaanse economie, wat de bedrijfsresultaten moet blijven ondersteunen.

De geldstroom die de centrale banken over de financiële markten blijven uitstrooien, garanderen daarenboven voldoende liquiditeit om de beurskoersen naar hogere regionen te tillen. De beleggers mogen zodoende in risk-on modus blijven, zo luidt de conclusie van Juvyns.

Op basis van de huidige stand van zaken zijn er weinig of geen factoren die een wijziging in de strategie noodzakelijk maken. De macro-economische indicatoren geven hoop op een verdere verbetering van de Amerikaanse economie, wat de bedrijfsresultaten moet blijven ondersteunen. De geldstroom die de centrale banken over de financiële markten blijven uitstrooien, garanderen daarenboven voldoende liquiditeit om de beurskoersen naar hogere regionen te tillen. De beleggers mogen zodoende in risk-on modus blijven, zo luidt de conclusie van Juvyns.