De beleggers moeten zich dan ook zorgen maken over zogenaamde de veilige activa, want die zijn niet langer veilig. Krawchek verwijst daarbij op de eerste plaats naar staatsobligaties, maar vergeet daarbij niet te vermelden dat ook geldmarktfondsen niet langer veilig zijn.

Het probleem zit volgens Krawchek niet bij de Amerikaanse economie die momenteel op het juiste tempo draait, maar wel bij de roekeloze monetaire politiek zoals die door de FED wordt gevoerd.

Het voortdurend praten over het terugschroeven van de stimuleringsmaatregelen is de voornaamste reden waarom de rente in de afgelopen weken is gaan stijgen.

De beleggers moeten zich dan ook zorgen maken over zogenaamde de veilige activa, want die zijn niet langer veilig. Krawchek verwijst daarbij op de eerste plaats naar staatsobligaties, maar vergeet daarbij niet te vermelden dat ook geldmarktfondsen niet langer veilig zijn. Het probleem zit volgens Krawchek niet bij de Amerikaanse economie die momenteel op het juiste tempo draait, maar wel bij de roekeloze monetaire politiek zoals die door de FED wordt gevoerd. Het voortdurend praten over het terugschroeven van de stimuleringsmaatregelen is de voornaamste reden waarom de rente in de afgelopen weken is gaan stijgen.