Professor Stefan Duchateau is al jaren afwezig op de Russische aandelenmarkt en bij uitbreiding de Centraal- en Oost Europese regio (hetzelfde geldt voor Brazilië, dat met gelijksoortige problemen te kampen heeft). Hij is op korte termijn ook niet van plan om deze politiek te wijzigen.

De enige opportuniteit in Rusland ligt momenteel overigens precies in de evolutie van de wisselkoers. De locale centrale bank lijkt immers geneigd om verregaande rentestijgingen op te leggen om de koers van de roebel te ondersteunen.

Maar dit laatste (eventueel in combinatie met gelijkaardige munten als de Braziliaanse reaal of de Indische rupee) raden we u enkel aan voor zover er een kapitaalbescherming is voorzien. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Professor Stefan Duchateau is al jaren afwezig op de Russische aandelenmarkt en bij uitbreiding de Centraal- en Oost Europese regio (hetzelfde geldt voor Brazilië, dat met gelijksoortige problemen te kampen heeft). Hij is op korte termijn ook niet van plan om deze politiek te wijzigen. De enige opportuniteit in Rusland ligt momenteel overigens precies in de evolutie van de wisselkoers. De locale centrale bank lijkt immers geneigd om verregaande rentestijgingen op te leggen om de koers van de roebel te ondersteunen. Maar dit laatste (eventueel in combinatie met gelijkaardige munten als de Braziliaanse reaal of de Indische rupee) raden we u enkel aan voor zover er een kapitaalbescherming is voorzien. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.