Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking merkt op dat er bijna geen dag voorbijgaat zonder dat zich nieuwe ontwikkelingen voordoen. De toegenomen onzekerheid in de regio begint te wegen op de financiële markten, zeker nu onduidelijk is wat Rusland zal doen.

Volgens Juvyns zijn er vooral twee factoren die de beleggers zorgen baren. Op de eerste plaats is er natuurlijk de vrees voor een interventie van het Russisch leger, maar daarnaast bestaat natuurlijk ook de kans dat nog meer sancties de economie in de eurozone in een recessie zal storten.

Vincent Juvyns van JP Morgan Chase Private Banking merkt op dat er bijna geen dag voorbijgaat zonder dat zich nieuwe ontwikkelingen voordoen. De toegenomen onzekerheid in de regio begint te wegen op de financiële markten, zeker nu onduidelijk is wat Rusland zal doen. Volgens Juvyns zijn er vooral twee factoren die de beleggers zorgen baren. Op de eerste plaats is er natuurlijk de vrees voor een interventie van het Russisch leger, maar daarnaast bestaat natuurlijk ook de kans dat nog meer sancties de economie in de eurozone in een recessie zal storten.