Quincy Krosby, strateeg bij Prudential Financial, is van mening dat vooral het uitblijven van een forse stijging van de olieprijs de beleggers enigszins gerust heeft gesteld.

Er zal volgens Krosby iets dramatischer moeten gebeuren om de financiële markten van hun melk te brengen. Een uitbreiding van de crisis richting andere landen in de regio zou zo'n katalystor kunnen zijn.

Volgens Krosby zijn zowel de macro-economische indicatoren en de bedrijfsresultaten zo sterk dat ze de negatieve invloed van de onrust in het Midden-Oosten ruimschoots compenseren.

Quincy Krosby, strateeg bij Prudential Financial, is van mening dat vooral het uitblijven van een forse stijging van de olieprijs de beleggers enigszins gerust heeft gesteld. Er zal volgens Krosby iets dramatischer moeten gebeuren om de financiële markten van hun melk te brengen. Een uitbreiding van de crisis richting andere landen in de regio zou zo'n katalystor kunnen zijn. Volgens Krosby zijn zowel de macro-economische indicatoren en de bedrijfsresultaten zo sterk dat ze de negatieve invloed van de onrust in het Midden-Oosten ruimschoots compenseren.