De beleggers liggen niet echt wakker van de dividendpolitiek Belgacom, de koers kan het verlies beperken. Bank Degroof handhaaft een advies houden en zal het koersdoel na afloop van de analistenmeeting opnieuw bepalen.

Op 27 februari besliste de Raad van Bestuur van Belgacom aan de algemene vergadering van 16 april 2014 voor te stellen om de aandeelhouders een totaal dividend van 2,18 EUR bruto per aandeel voor het jaar 2013 uit te keren, waarvan in december 2013 0,50 EUR per aandeel werd uitgekeerd en 1,68 EUR per aandeel zal worden betaald in april 2014.

Daarnaast wil de Raad van Bestuur van Belgacom de aandeelhouders van de onderneming met een aantrekkelijk en duurzaam dividend blijven belonen. Daarom neemt de Raad van Bestuur zich voor om de komende drie jaar een stabiel jaarlijks dividend van 1,50 EUR per aandeel (een interim-dividend van 0,50 EUR en een gewoon dividend van 1,00 EUR) uit te betalen, op voorwaarde dat de financiële prestaties van Belgacom in de lijn van haar verwachtingen liggen.

De beleggers liggen niet echt wakker van de dividendpolitiek Belgacom, de koers kan het verlies beperken. Bank Degroof handhaaft een advies houden en zal het koersdoel na afloop van de analistenmeeting opnieuw bepalen. Op 27 februari besliste de Raad van Bestuur van Belgacom aan de algemene vergadering van 16 april 2014 voor te stellen om de aandeelhouders een totaal dividend van 2,18 EUR bruto per aandeel voor het jaar 2013 uit te keren, waarvan in december 2013 0,50 EUR per aandeel werd uitgekeerd en 1,68 EUR per aandeel zal worden betaald in april 2014. Daarnaast wil de Raad van Bestuur van Belgacom de aandeelhouders van de onderneming met een aantrekkelijk en duurzaam dividend blijven belonen. Daarom neemt de Raad van Bestuur zich voor om de komende drie jaar een stabiel jaarlijks dividend van 1,50 EUR per aandeel (een interim-dividend van 0,50 EUR en een gewoon dividend van 1,00 EUR) uit te betalen, op voorwaarde dat de financiële prestaties van Belgacom in de lijn van haar verwachtingen liggen.