Bob Olstein, Chairman and Chief Investment Officer van The Olstein Funds, heeft jarenlang ervaring op de beurs, maar maakt zich geen illusies. Beleggers kunnen geld verdienen door geen voorspellingen te doen en zich niet laten verleiden door de mythes die op Wall Street de ronde doen.

Eén van die mythes is dat een goed bedrijf niet altijd een goede belegging is, iets wat pertinent onwaar is. Ook de verwachting dat de beurskoersen zullen meebewegen met de belangrijkste macro-indicatoren is op niets gebaseerd. Sinds de kruistochten heeft niemand met succes de evolutie van de beurskoersen kunnen voorspellen en dat zal ook in de toekomst niet gebeuren.

Bob Olstein, Chairman and Chief Investment Officer van The Olstein Funds, heeft jarenlang ervaring op de beurs, maar maakt zich geen illusies. Beleggers kunnen geld verdienen door geen voorspellingen te doen en zich niet laten verleiden door de mythes die op Wall Street de ronde doen. Eén van die mythes is dat een goed bedrijf niet altijd een goede belegging is, iets wat pertinent onwaar is. Ook de verwachting dat de beurskoersen zullen meebewegen met de belangrijkste macro-indicatoren is op niets gebaseerd. Sinds de kruistochten heeft niemand met succes de evolutie van de beurskoersen kunnen voorspellen en dat zal ook in de toekomst niet gebeuren.