Goede cijfers lokken meestal wel nog een positieve reactie uit, maar die is dan meestal van korte duur. De beleggers krijgen last van vermoeidheidsverschijnselen, zo lijkt het wel.

De bekende analist Steve Grasso is van mening dat de beleggers op zoek zijn naar redenen om de aandelenposities te verlichten. Grasso wijst er op dat we al een forse opwaartse beweging achter de rug hebben.

De bedrijfsresultaten zijn in de afgelopen kwartalen al fors gestegen en het zal duidelijk zijn dat het huidige tempo niet houdbaar is. Tegen het einde van dit jaar kan volgens Grasso de groei van de bedrijfsresultaten gaat vertragen, met alle gevolgen van dien.

Goede cijfers lokken meestal wel nog een positieve reactie uit, maar die is dan meestal van korte duur. De beleggers krijgen last van vermoeidheidsverschijnselen, zo lijkt het wel. De bekende analist Steve Grasso is van mening dat de beleggers op zoek zijn naar redenen om de aandelenposities te verlichten. Grasso wijst er op dat we al een forse opwaartse beweging achter de rug hebben. De bedrijfsresultaten zijn in de afgelopen kwartalen al fors gestegen en het zal duidelijk zijn dat het huidige tempo niet houdbaar is. Tegen het einde van dit jaar kan volgens Grasso de groei van de bedrijfsresultaten gaat vertragen, met alle gevolgen van dien.