Door het opflakkeren van de Europese schuldencrisis zijn de bedrijfsresultaten weer naar de achtergrond verdwenen. Vandaaag maakte McDonald's tegenvallende bedrijfsresultaten bekend, vanavond na het slot van de beurs komt Texas Instruments met cijfers.

Apple en Facebook

Veel belangrijker zijn echter de cijfers die Apple morgen na het slot van de beurs gaat bekendmaken. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een nettowinst van 9,86 miljard dollar, of een stijging met 35% ten opzichte van hetzelfde kwartaal 12 maanden geleden.

Deze week komt ook Facebook voor het eerst sinds de beursnotering met cijfers. Het bedrijf krijgt nu de kans om te bewijzen dat de zorgen die de beleggers zich maken om de winstgroei ongegrond zijn. De koers blijft echter nog steeds ver uit de buurt van de IPO-prijs van 33 dollar.

Verder zijn het verder vooral producenten van consumentengoederen die met resultaten komen. Na deze week zal de cijferstroom echter langzamerhand gaan teruglopen, de meeste blue chips hebben dan gerapporteerd. In Europa worden echter nog heel wat bedrijfsresultaten verwacht.

Door het opflakkeren van de Europese schuldencrisis zijn de bedrijfsresultaten weer naar de achtergrond verdwenen. Vandaaag maakte McDonald's tegenvallende bedrijfsresultaten bekend, vanavond na het slot van de beurs komt Texas Instruments met cijfers. Apple en Facebook Veel belangrijker zijn echter de cijfers die Apple morgen na het slot van de beurs gaat bekendmaken. De consensusverwachting bij de analisten ligt op een nettowinst van 9,86 miljard dollar, of een stijging met 35% ten opzichte van hetzelfde kwartaal 12 maanden geleden. Deze week komt ook Facebook voor het eerst sinds de beursnotering met cijfers. Het bedrijf krijgt nu de kans om te bewijzen dat de zorgen die de beleggers zich maken om de winstgroei ongegrond zijn. De koers blijft echter nog steeds ver uit de buurt van de IPO-prijs van 33 dollar. Verder zijn het verder vooral producenten van consumentengoederen die met resultaten komen. Na deze week zal de cijferstroom echter langzamerhand gaan teruglopen, de meeste blue chips hebben dan gerapporteerd. In Europa worden echter nog heel wat bedrijfsresultaten verwacht.