Vervolgens kregen we een paar rustigere dagen, waarna de stroom resultaten vanaf volgende week in de Verenigde Staten op volle toeren gaat blijven. Vandaag is het echter al uitkijken naar de cijfers van JP Morgan Chase. Ook Bankers Investment Trust komt met cijfers.

In Europa is het nog wat vroeg voor de kwartaalcijfers, in de komende dagen zal het dus nog even stil blijven.

Het is nu wachten op de resultaten van ASML, de toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders die traditioneel het seizoen van de kwartaalcijfers op gang schiet. Verschillende bedrijven zijn al met een winstwaarschuwing gekomen.

Vervolgens kregen we een paar rustigere dagen, waarna de stroom resultaten vanaf volgende week in de Verenigde Staten op volle toeren gaat blijven. Vandaag is het echter al uitkijken naar de cijfers van JP Morgan Chase. Ook Bankers Investment Trust komt met cijfers. In Europa is het nog wat vroeg voor de kwartaalcijfers, in de komende dagen zal het dus nog even stil blijven. Het is nu wachten op de resultaten van ASML, de toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders die traditioneel het seizoen van de kwartaalcijfers op gang schiet. Verschillende bedrijven zijn al met een winstwaarschuwing gekomen.