We beleefden echter slechts een korte beursweek, maandag werd op Wall Street namelijk vanwege Martin Luther King Day niet gehandeld.

Vrijdag is traditioneel een rustige dag wat bedrijfsresultaten betreft, maar we mogen toch uitkijken naar de cijfers van General Electric, Fidelity Bancorporation en Schlumberger.

In Europa kwam de cijferstroom woensdag definitief op gang met de resultaten van ASML, de toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders die traditioneel het seizoen van de kwartaalcijfers op gang schiet. Vandaag blijft het relatief rustig, met onder andere toch de cijfers van Beter Bed op de agenda.

We beleefden echter slechts een korte beursweek, maandag werd op Wall Street namelijk vanwege Martin Luther King Day niet gehandeld. Vrijdag is traditioneel een rustige dag wat bedrijfsresultaten betreft, maar we mogen toch uitkijken naar de cijfers van General Electric, Fidelity Bancorporation en Schlumberger. In Europa kwam de cijferstroom woensdag definitief op gang met de resultaten van ASML, de toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders die traditioneel het seizoen van de kwartaalcijfers op gang schiet. Vandaag blijft het relatief rustig, met onder andere toch de cijfers van Beter Bed op de agenda.