De Stoxx Europe 600 index opende eveneens ongeveer een half procent hoger. De beleggers rekenen er op dat er uiteindelijk toch een min of meer aanvaardbare oplossing voor de Europese crisis uit de bus gaat komen.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ruim een kwart procent. Dexia opende sterk, terwijl Ackermans & van Haaren in beperkte mate met winstnemingen af te rekenen krijgt. Het effect van het vrijdag gegeven koopadvies voor het aandeel lijkt duidelijk uitgewerkt.

De Stoxx Europe 600 index opende eveneens ongeveer een half procent hoger. De beleggers rekenen er op dat er uiteindelijk toch een min of meer aanvaardbare oplossing voor de Europese crisis uit de bus gaat komen. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ruim een kwart procent. Dexia opende sterk, terwijl Ackermans & van Haaren in beperkte mate met winstnemingen af te rekenen krijgt. Het effect van het vrijdag gegeven koopadvies voor het aandeel lijkt duidelijk uitgewerkt.