De verhandelde volumes zijn echter relatief licht, hetgeen aangeeft dat de beleggers het poeder voorlopig even droog houden in afwachting dat duidelijk is welke richting de economie gaat inslaan.
De correctie bij de grondstoffen werpt uiteraard een schaduw af op de beurzen. Die correctie bevestigt eens te meer dat de twijfels over de kracht van het economisch herstel toenemen.

De beleggers lijken alleen bereid om nog meer geld in de beurs te investeren wanneer klaar op wit wordt bewezen dat de economie aan de beterhand is. Het is dus uitkijken naar indicatoren die dit scenario bevestigen.

De verhandelde volumes zijn echter relatief licht, hetgeen aangeeft dat de beleggers het poeder voorlopig even droog houden in afwachting dat duidelijk is welke richting de economie gaat inslaan. De correctie bij de grondstoffen werpt uiteraard een schaduw af op de beurzen. Die correctie bevestigt eens te meer dat de twijfels over de kracht van het economisch herstel toenemen. De beleggers lijken alleen bereid om nog meer geld in de beurs te investeren wanneer klaar op wit wordt bewezen dat de economie aan de beterhand is. Het is dus uitkijken naar indicatoren die dit scenario bevestigen.