Beleggers in goud weten niet meer van welk hout pijlen maken, ze dreigen telkens opnieuw op het verkeerde been te worden gezet. Dat verklaart waarom de ene dag het aantal short-posities op het goud toeneemt, waarna de dag nadien het aantal long-posities weer stijgt.

Alles draait om de vraag of het goud al dan niet uit het hausse-kanaal is gevallen waar het 12 jaar in heeft vertoefd. De chart geeft daaromtrent momenteel geen echt uitsluitsel, de technische signalen zijn op zijn zachtst gezegd vaag te noemen. Het is daarom wachten op de volgende duidelijke beweging in de goudprijs.

Beleggers in goud weten niet meer van welk hout pijlen maken, ze dreigen telkens opnieuw op het verkeerde been te worden gezet. Dat verklaart waarom de ene dag het aantal short-posities op het goud toeneemt, waarna de dag nadien het aantal long-posities weer stijgt. Alles draait om de vraag of het goud al dan niet uit het hausse-kanaal is gevallen waar het 12 jaar in heeft vertoefd. De chart geeft daaromtrent momenteel geen echt uitsluitsel, de technische signalen zijn op zijn zachtst gezegd vaag te noemen. Het is daarom wachten op de volgende duidelijke beweging in de goudprijs.