Bij Euro Pacific Capital laat Peter Schiff zich echter niet van de wijs brengen. Beleggers in goud moet geduld opbrengen want de verkoopgolf is maar van tijdelijke aard, zo luidt de booschap waar Schiff mee uitpakt. Hij maakt zich dan ook niet in het minst zorgen over de recente correctie bij het goud.

Volgens Schiff zijn er weinig alternatieve voor het goud. Hij weigert dollars aan te houden aan ongeveer nul procent rente terwijl FED-voorzitter Ben Bernanke heeft beloofd om tot het oneindige geld te blijven bijdrukken. Hij vindt geen enkele munt veilig genoeg en blijft beleggen in goud en zilver.

Bij Euro Pacific Capital laat Peter Schiff zich echter niet van de wijs brengen. Beleggers in goud moet geduld opbrengen want de verkoopgolf is maar van tijdelijke aard, zo luidt de booschap waar Schiff mee uitpakt. Hij maakt zich dan ook niet in het minst zorgen over de recente correctie bij het goud. Volgens Schiff zijn er weinig alternatieve voor het goud. Hij weigert dollars aan te houden aan ongeveer nul procent rente terwijl FED-voorzitter Ben Bernanke heeft beloofd om tot het oneindige geld te blijven bijdrukken. Hij vindt geen enkele munt veilig genoeg en blijft beleggen in goud en zilver.