Wanneer daar de onrust toeneemt, zal de olieprijs gaan stijgen en dat zal niet zonder gevolgen blijven voor de goudprijs. De beleggers in goud houden de oliemarkt namelijk nauwlettend in de gaten.

Vanmorgen werd voor een troy ounce goud in Singapore 1440,32 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het historisch recordniveau van gisterenavond in de Verenigde Staten.

De zilverprijs werd opnieuw 0,50% duurder en kostte 34,485 dollar per troy ounce. Gisterenavond bereikte de prijs voor een troy ounce zilver op 34,845 dollar het hoogste niveau voor de afgelopen 31 jaar.

Wanneer daar de onrust toeneemt, zal de olieprijs gaan stijgen en dat zal niet zonder gevolgen blijven voor de goudprijs. De beleggers in goud houden de oliemarkt namelijk nauwlettend in de gaten. Vanmorgen werd voor een troy ounce goud in Singapore 1440,32 dollar betaald, of ongeveer evenveel als het historisch recordniveau van gisterenavond in de Verenigde Staten. De zilverprijs werd opnieuw 0,50% duurder en kostte 34,485 dollar per troy ounce. Gisterenavond bereikte de prijs voor een troy ounce zilver op 34,845 dollar het hoogste niveau voor de afgelopen 31 jaar.