In de Verenigde Staten staat de start van het resultatenseizoen voor de deur. Eigenlijk werd dat vorige week al op gang geschoten door Alcoa, maar deze aluminiumfabrikant is meestal enkele dagen eerder aan de beurt dan de andere vroege vogels die met cijfers komen.

Vandaag is het nog relatief rustig gebleven, maar morgen mogen de beleggers alvast uitkijken naar de kwartaal- en jaarcijfers van JP Morgan Chase en Wells Fargo. Donderdag zijn er vervolgens de resultaten van Intel, waarmee het rapporteringsseizoen bij de technologiebedrijven begint. Vrijdag is het de beurt aan General Electric.

In de Verenigde Staten staat de start van het resultatenseizoen voor de deur. Eigenlijk werd dat vorige week al op gang geschoten door Alcoa, maar deze aluminiumfabrikant is meestal enkele dagen eerder aan de beurt dan de andere vroege vogels die met cijfers komen. Vandaag is het nog relatief rustig gebleven, maar morgen mogen de beleggers alvast uitkijken naar de kwartaal- en jaarcijfers van JP Morgan Chase en Wells Fargo. Donderdag zijn er vervolgens de resultaten van Intel, waarmee het rapporteringsseizoen bij de technologiebedrijven begint. Vrijdag is het de beurt aan General Electric.