Bovendien was er gisteren ook het nieuws dat de bestellingen voor duurzame goederen in de Verenigde Staten een sterker dan verwachte stijging lieten optekenen.

De beleggers laten zich momenteel dus vooral leiden door positief economisch nieuws. Toch is er ook het feit dat de Amerikaanse vastgoedmarkt minder sterk herstelt dan algemeen was gehoopt.

Blijvend economisch herstel zal er volgens de analisten alleen maar komen wanneer ook de Amerikaanse woningmarkt gaat uitbodemen. Die uitbodeming laat voorlopig echter op zich wachten.

Bovendien was er gisteren ook het nieuws dat de bestellingen voor duurzame goederen in de Verenigde Staten een sterker dan verwachte stijging lieten optekenen. De beleggers laten zich momenteel dus vooral leiden door positief economisch nieuws. Toch is er ook het feit dat de Amerikaanse vastgoedmarkt minder sterk herstelt dan algemeen was gehoopt. Blijvend economisch herstel zal er volgens de analisten alleen maar komen wanneer ook de Amerikaanse woningmarkt gaat uitbodemen. Die uitbodeming laat voorlopig echter op zich wachten.