Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management is dat niet het geval. De Chinese economie zal vanaf de huidige niveaus niet veel meer verzwakken, een groei van het BBP met 7,50% moet op langere termijn haalbaar blijven. De regering zal bovendien niet toelaten dat in het universum van het schaduwbankieren nieuwe ongevallen gebeuren.

Ze zal telkens tijdig tussenbeide komen wanneer de situatie nijpend wordt. De beleggers hoeven zich volgens Juvyns dan ook geen zorgen te maken over China, het land zal met beide poten op de grond belanden. Momenteel is er in de Chinese economie niets zorgwekkends aan de hand.

Volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management is dat niet het geval. De Chinese economie zal vanaf de huidige niveaus niet veel meer verzwakken, een groei van het BBP met 7,50% moet op langere termijn haalbaar blijven. De regering zal bovendien niet toelaten dat in het universum van het schaduwbankieren nieuwe ongevallen gebeuren. Ze zal telkens tijdig tussenbeide komen wanneer de situatie nijpend wordt. De beleggers hoeven zich volgens Juvyns dan ook geen zorgen te maken over China, het land zal met beide poten op de grond belanden. Momenteel is er in de Chinese economie niets zorgwekkends aan de hand.