Stovall verwijst naar de woorden van de bekende Amerikaanse dichter Robert Frost: "In three words I can sum up everything I've learned about life - it goes on". Het leven gaat inderdaad verder, met als duidelijk gegeven dat de FED ooit zal moeten gaan taperen.

Winstnemingen op de beurs van Wall Street zijn daarom niet uit te sluiten, maar uiteindelijk zal de FED toch over de brug moeten komen. Dat kan voor een opluchtingseffect zorgen, zodat de koersen op Wall Street op lange termijn verder kunnen stijgen. Met de steun van meevallende bedrijfsresultaten, uiteraard.

Stovall verwijst naar de woorden van de bekende Amerikaanse dichter Robert Frost: "In three words I can sum up everything I've learned about life - it goes on". Het leven gaat inderdaad verder, met als duidelijk gegeven dat de FED ooit zal moeten gaan taperen. Winstnemingen op de beurs van Wall Street zijn daarom niet uit te sluiten, maar uiteindelijk zal de FED toch over de brug moeten komen. Dat kan voor een opluchtingseffect zorgen, zodat de koersen op Wall Street op lange termijn verder kunnen stijgen. Met de steun van meevallende bedrijfsresultaten, uiteraard.