De vrees bij de beleggers is zelfs groter dan op het moment dat de beurskoersen in februari 2009 een bodem bereikten, vlak voor het moment dat het tij op de beurzen keerde.

MoneyShow blokletterde dan ook "Investors Aren't Believers". De beurskoersen noteren momenteel nog steeds 64% boven de dieptepunten, zodat de vrees van de beleggers ergens wel verklaarbaar is.

Groeimarkten en grondstoffen, en dan op de eerste plaats goud, krijgen nog het meeste krediet. Uit de rondvraag gedaan door MoneyShow bleek dat 37% van de ondervraagden geloofden in grondstoffen.

De vrees bij de beleggers is zelfs groter dan op het moment dat de beurskoersen in februari 2009 een bodem bereikten, vlak voor het moment dat het tij op de beurzen keerde. MoneyShow blokletterde dan ook "Investors Aren't Believers". De beurskoersen noteren momenteel nog steeds 64% boven de dieptepunten, zodat de vrees van de beleggers ergens wel verklaarbaar is. Groeimarkten en grondstoffen, en dan op de eerste plaats goud, krijgen nog het meeste krediet. Uit de rondvraag gedaan door MoneyShow bleek dat 37% van de ondervraagden geloofden in grondstoffen.